Renewed en refurbished

Wat is renewed?

  • Producten in 100% nieuwstaat qua uiterlijk maar door leeftijd of verpakking niet als nieuw te verkopen
  • Zonder gebruiksporen
  • 1 jaar garantie. Maar Hp geeft via het HP renew programma 2 jaar pick up and return garantie.

Wat is refurbished?

  • Producten zijn door leeftijd, verpakking of gebruikssporen niet meer als nieuw te verkopen
  • Refurbished producten zijn verdeeld in verschillende gradaties, gaande van zeer lichte gebruikssporen naar een diepe kras of deuk.
    Natuurlijk heb je liever lichte gebruikssporen maar de prijs gaat wel enorm naar beneden bij grotere schade die de werking van het toestel eigenlijk niet benadelen.
  • 1 jaar garantie

Extra kwaliteitscontrole

Elk renewed/refurbished product wordt door ons nogmaals uitvoerig bekeken en gecontroleerd op eventuele mankementen/defecten. Dit zijn bijvoorbeeld resten van promo-materiaal op de kap. Een kleine kras op de zijkant wat is veroorzaakt tijdens het verplaatsen van het product nadat deze op demo heeft gestaan in de winkel. Houd hierbij dus rekening met een licht gebruiksspoor, maar ook met de allerbeste prijzen.

Mijn bijdrage

Omdat ik(Robin) gewoon graag computers herstel en in elkaar steek, heb ik besloten om hier eens wat meer werk van te maken.
De bedoeling is betrouwbare computers samen te steken die al wat oudere hardware zitten hebben maar nog snel genoeg zijn voor huidige toepassingen. Zo kan je zeer goedkoop een computer kopen die enkel dient om je mails te openen en te surfen op het internet. Aan de andere kan ik een computer samenstellen die de meest populaire games voor de kids zonder problemen kan draaien. De bedoeling is dat ik mooie aantrekkelijke machines maak waarvan je zowel in uiterlijk als in gebruik geen verschil merkt met een nieuwe. Ook vind ik het belangrijk dat de computer een goede basis heeft om eventueel in een aantal jaar toch een upgrade te kopen.

Kijk in op de te koop pagina om te zien wat we in de aanbieding hebben!

Cooler master masterbox light 3.1 white theme

Nieuwe case, voeding en harde schijven(ssd) maar enkele refurbished onderdelen. Vandaar je de plastiekjes er nog van kunt halen.