3D Workstations op maat

Een tijdje geleden kwam een klant naar ons met de vraag workstations op maat te maken voor het gebruik in die organisatie die zich toespitst op het maken van 3D modellen voor alle takken van de industrie.

Het gebruikspatroon was 50 uur per week met producten als AutoDesk Inventor, Revit, Recap & VRED. Het zware 3D werk dus. Qua samenstelling kregen we een carte blanche, dus we gingen aan de slag.

Het resultaat mag gezien worden, en is ook niet alledaags voor een workstation. De werknemers & zaakvoerder vonden het idee van RGB verlicht wel tof, dus u vraagt, wij draaien.

Workstations op maat laat een bedrijf toe de kosten te optimaliseren en volledig te gaan aflijnen op het gebruik. Ook een uitbreiding naar de toekomst is vele malen makkelijker waardoor de toestellen jaren langer mee kunnen dan de winkelklare varianten van bvb HP, Dell & Lenovo.

Selectie van de onderelen: Ryzen 3900X, 980 Pro SSD, RTX 3080
Selectie van de onderdelen

De gekozen onderdelen zijn na onderzoek, ervaring & tests uitgekozen. Onderdelen van workstations moeten als geen ander op elkaar afgestemd zijn om de beste resultaten te garanderen.

Foto voorkant workstation met verlicht honinggraat motief
Honinggraat patroon op de voorkant van de kast.

Alle 3 geleverde workstations zijn voorzien van een identieke case & onderdelen zodat ze allemaal een uniform geheel vormen in het kantoor.

Zijkant foto van de workstation tijdens het testen van de RGB verlichting
Tijdens het assemblage proces al even de RGB verlichting testen.

Bent u zelf ook geïnteresseerd om uw bedrijf uit te rusten met op maat gemaakt computers, contacteer ons dan gerust.

U kunt ons ook volgen op Facebook & Google om meer foto’s van recente realisaties te volgen.